Milićević strijelac u pobjedi nad PSV-om
Foto: KAS Eupen

Nekadašnji reprezentativac BiH

Milićević strijelac u pobjedi nad PSV-om

Danijel Milićević upisao je asistenciju u pobjedi Eupena nad PSV-om. 

Bh. fudbaler se zajedno sa svojim timom trenutno nalazi na pripremama u Dohi, a drugu provjeru imali su protiv holandskog PSV-a protiv kojeg su slavili rezultatom 2:1.

Eupen je u vodstvo doveo upravo Milićević golom u 24. minuti susreta, no samo deset minuta kasnije PSV je stigao do izjednačenja. Stvari na početak je vratio Bruma.

Pri neriješenom rezultatu se otišlo na odmor, da bi u nastavku utakmice, tačnije u 59. minuti, Ciampechetti postavio konačnih 2:1.

Milićević je, podsjećanja radi, bio reprezentativac naše zemlje u periodu dok je na klupi bio Mehmed Baždarević. U dresu s državnim grbom je odigrao ukupno tri utakmice.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi