Danijel Milićević ima novi klub

Povratak u Belgiju

Danijel Milićević ima novi klub

S. Mlaćo

Povremeni bh. reprezentativac Danijel Milićević pronašao je novi klub. Naime, Milićević je nakon odlaska  sa posudbe iz francuskog Metza bio slobodan nogometaš, ali je uslijedio poziv Eupena čiji je dres nosio već ranije.

Odlučio je potpisati dvogodišnji ugovor, a njegove kvalitete navijačima Eupena dobro su poznate s obzirom da je bio kapiten kluba u vrijeme kada je Eupen izborio plasman u elitni rang belgijskog nogometa.

Nakon Eupena skrasio se u Charleoi, a zatim je otišao u Gent. Nije se naigrao te je uslijedila posudba u Metz.

"Milićević je igrač izrazitih ljudskih i igračkih kvaliteta. Potvrdio je kvalitet u Jupiler ligi i Ligi prvkaa. Sigurno da će nam biti veliko pojačanja", poručio je nakon potpisao ugovor direktor Eupena Christop Henkel.

Potražite više informacija na temu Jupiler league:

Eupen sa klupe trenutno predvodi nekadašnji član Real Madrida, Chelseaja, te Parisa Claude Makelele.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije