Šta se dešava sa bivšim reprezentativcem BiH?

Morat će promijeniti klub

Šta se dešava sa bivšim reprezentativcem BiH?

Danijelu Milićeviću, fudbaleru koji je igrao za BiH u eri Mehmeda Baždarevića, nikako ne cvjetaju ruže.

Milićević (33) se od 2018. godine vodi kao fudbaler Eupena. Vjerovalo se da je ovaj klub njegovim dovođenjem dobio veliko pojačanje, imajući u vidu sve što je prethodno ostvario u Belgiji, međutim stvari danas izgledalo daleko drugačije.

Nakon što na njegove usluge previše nije računao Claude Makelele, status bh. fudbalera se nije promijenio ni po dolasku novog trenera, pa je tako i za današnju utakmicu koju Eupen igra protiv Waasland Beverena izostavljen iz protokola.

Trener je, s druge strane, odbacio da ima bilo kakav problem sa Milićevićem.

"Nemam problema s njim, ali igram bez klasične 'desetke', što je Milićevićeva pozicija", kazao je Eupenov trener Benat San José u razgovoru za tamošnji Het Laatste Nieuws.

Status kakav ima frustrirajući je i za samog Milićevića, koji sasvim sigurno ne bi imao ništa protiv da promijeni sredinu, no u ovom momentu se za njegovo ime ne veže niti jedan klub.

Potražite više informacija na temu Jupiler league:

Podsjetimo, Milićević je ranije godinama igrao za Gent s kojim je osvojio i šampionsku titulu, a okušao se još u Charleroiju, Luganu, Yviderdonu, zatim Metzu... Za reprezentaciju BiH je odigrao tri utakmice.

Promo

Top Komentari

GMOKokosh
Dodji u Rajvosa majstore
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi