Milićević sve završio s Metzom, potpisuje na šest mjeseci

Potvrdio za SportSport.ba

Milićević sve završio s Metzom, potpisuje na šest mjeseci · Saznajemo

Sa samo 11 bodova iz 19 odigranih utakmica, Metz tone na dnu francuske Ligue 1. Čelništvo kluba je u namjeri da spasi 'crni scenarij' posegnulo za novim licima, a prvo pojačanje za drugi dio sezone je naš Danijel Milićević.

Ovaj 32-godišnji reprezentativac Bosne i Hercegovine je danas, nakon što je dogovorio sve uslove saradnje, odradio ljekarske preglede i uskoro će se i zvanično obavezati na vjernost francuskom timu.

Kako nam je prije nekoliko trenutaka potvrdio i sam Milićević, sa Metzom će potpisati ugovor na šest mjeseci s opcijom produženja saradnje, što će u velikoj mjeri zavisiti i od toga hoće li pomenuti klub uspjeti sačuvati prvoligaški status.

Milićević u Metz dolazi iz Genta u kojem je igrao u protekle četiri godine. S ovim klubom je ostvarivao zapažene rezultate, od kojih se posebno izdvajaju titula prvaka Belgije, te nastup u Ligi šampiona.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Dodajmo i to, Milićeviću je Metz šesti klub u dosadašnjoj fudbalskoj karijeri. Prethodno je, pored Genta, nastupao još za Charleroi, Eupen, Yverdon-Sport i Lugano.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi