Milik se prvo izvinio, pa se iznervirao i poručio: Lako je kritikovati iz fotelje!

Objasnio zašto je došlo do promašaja

Milik se prvo izvinio, pa se iznervirao i poručio: Lako je kritikovati iz fotelje!

Poljski napadač Arkadiusz Milik čitav dan se pravda italijanskim medijima i navijačima Napolija.

Podsjetimo, on je u 92. minuti sinoćnjeg susreta protiv Liverpoola promašio osminu finala Lige prvaka. Preciznije rečeno, Napolitancima je trebao jedan gol za prolaz u samom finišu, a Milik se u tim trenucima našao u stopostotnoj šansi. Ipak, Alisson Becker je odbranio njegov šut i odveo Redse u osminu finala.

Odmah nakon meča Poljak se izvinio navijačima i rekao je da ga je sramota šta je promašio, ali nakon nekog vremena malo je preformulisao svoju izjavu.

On je u toku dana objasnio 'kritičarima iz fotelja' koje su bile otežavajuće okolnosti prilikom šuta.

"Postoje situacije kada nemate vremena da razmislite, morate odmah donijeti odluku i ja sam reagovao instiktivno. Osjetio sam da je neko iza mene i bojao sam se da ne dođe do kontakta. Alisson se u tom trenutku dobro postavio i skratio ugao. Možete to nazvati greškom s moje strane, sve zavisi od toga da li igrate fudbal ili ste samo 'kritičar iz fotelje'", poručio je Milik.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Top Komentari

payron
tako je Milik
5 0
Dragan
bravo za komentar
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi