Milinković-Savić dao izjavu koja se dugo čekala

Konačno se izjasnio

Milinković-Savić dao izjavu koja se dugo čekala

Posljednjih dana je jedna od interesantnijih sportskih vijesti na prostorima Balkana bila ta da Sergej Milinković-Savić razmatra opciju da promijeni sportsko državljanstvo i počne nastupati za Crnu Goru.

Kao razlog takvoj odluci navodilo se to što selektor Srbije Slavoljub Muslin još uvijek ne zove sjajnog fudbalera Lazija u A reprezentaciju, ali brzo je stigao demant.

Prvo se oglasio Mateja Kežman, menadžer popularnog SMS-a, koji je izjavio da "Sergej ima samo jednu domovinu", a sada je napokon svoj komentar dao i sam fudbaler koji je bio kratak, ali veoma jasan.

"Pročitao sam sve što se pisalo, to je glupost", rekao je Sergej Milinković-Savić u izjavi za srbijanski Žurnal.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Ovaj 22-godišnji veznjak bi trebao biti dio reprezentacije Srbije na Svjetskom prvenstvu sljedeće godine u Rusiji, a vjerovatno i ranije, i nema sumnje da će kad-tad dočekati svoju šansu u dresu sa nacionalnim grbom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi