Milioš Filipović: Neće biti lako ali potrudit ćemo se obradovati sve one koji navijaju za Zrinjski

Krilo Plemića za SportSport.ba

Milioš Filipović: Neće biti lako ali potrudit ćemo se obradovati sve one koji navijaju za Zrinjski

Za dva dana je subota, a to znači da je pred nama još jedan gradski derbi koji će odigrati nogometaši Zrinjskog i Veleža. 

Prednost domaćeg terena imat će Velež a prava je šteta što će navijači oba tima ovaj susret moći gledati samo preko TV ekrana pošto će postojati svi preduvjeti za pravi spektakl, no pravila su zasad takva kakva su. Jedan od nogometaša od kojih se najviše očekuje u Zrinjskom svakako je Miloš Filipović koji se nakon epizode u Grčkoj opet vratio u Mostar, u dres koji ga je afirmirao i u kojem se najbolje osjeća.
Miloša smo upitali u kakvom raspoloženju on očekuje predstojeći derbi, u kakvoj je formi i što očekuje od subotnje utakmice na stadionu 'Rođeni' u Vrapčićima.

"Pa sto se mene tiče sretan sam što je opet počelo prvenstvo" - govori Filipović i dodaje:
Drago mi je što se koliko toliko normalizirala situacija oko nogometa, iako moram se složiti da je velika šteta što i dalje nema publike ali se nadam da će se i navijači ubrzo vratiti tamo gdje im je mjesto jer se ova igra igra uvelike i zbog njih. Što se mene tiče, kako idu utakmice, mogu reći da sam u sve boljoj formi. Iza sviju nas je jako dug period bez utakmica i potrebno je malo vremena da se uđe u pravu formu.

Utakmica protiv Olimpika bila je prva službena nakon skoro 5 mjeseci.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Protiv Olimpika možda nismo bili najbolji i možda to nije izgledalo baš toliko dobro, ali najbitnije da smo i igrom koja nije ni blizu onog što mi možemo upisali tri boda na početku prvenstva. Slijedi nam utakmica protiv Veleža. Ne mislimo da nas čeka laka utakmica, ali mislim da smo mi u prednosti iz razloga što su oni izgubili prvu utakmicu a mi pobijedili, pa mislim da će oni imati veći pritisak rezultata. Svi u gradu isčekuju pobjedu, cijeli grad živi za tu utakmicu a mi ćemo dati sve od sebe da pobijedimo i da obradujemo sve ljude koji navijaju za Zrinjski" - kazao je Miloš Filipović.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Arnel925
Cuj "Svi u gradu iščekuju pobjedu" haha treba ovdje na stranici napraviti sekciju. "Tupan sedmice" ovaj je tu negdje hehe
3 5
rodjak
Bernadicu pi c ka ti materina ne stavljaj Milosu u usta rijeci koje nije izgovorio "Svi u gradu iscekuju pobjedu" si mu ti stavio u usta debilu jedan providan si .Zna se za koga svi u gradu navijaju i sa desne i sa lijeve strane,zna se simbol Mostara ,a to nije taj tvoj mali klub
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi