Milito: Inter će dobiti Juventus
Foto:EPA

Pred talijanski derbi na San Siru

Milito: Inter će dobiti Juventus

S. Bošković

Bivši napadač Intera Diego Milito vjeruje da će njegov tim pobijediti večeras na San Siru Juventus.

Nerazzurri se oslovljavaju kao potencijalni kandidati za titulu nakon što su slavili u pet od sedam utakmica u prvenstvu. S druge strane njihovi protivnici uspjeli su upisati samo dvije pobjede.

"Vjerujem da Inter može slaviti. Imali su sjajan start sezone i borit će se za Scudetto. Gledat ću susret i navijati za Nerazzurre", rekao je Milito, te je još dodao:

"Doveli su nekoliko sjajnih igrača, uključujući iskusne igrače, te još nekoliko talentiranih fudbalera. Joe Miranda i Jeison Murillo su sjajni u odbrani", istakao je fudbaler koji je sa Interom osvojio sve što se moglo osvojiti. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

Nakon osam odigranih kola Inter je treći, dok je Juventus tek na 14. poziciji prvenstvene tablice.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.