Vialli: Ako Juve izgubi od Intera, izgubio je titulu

Bivši fudbaler Stare dame smatra

Vialli: Ako Juve izgubi od Intera, izgubio je titulu

Bivši igrač Juventusa Gianluca Vialli smatra da je sutrašnji meč Juventusa i Intera od velikog značaja za Staru Damu.

Juventus trenutno zaostaje deset bodova za liderom Fiorentinom, a ovo kolo donosi im gostovanje Interu. 

"Ako Juventus izgubi od Intera, mislim da su izgubili i titulu. Do jučer su kod protivnika izazivali strah još prije izlaska na teren, a sada su i to izgubili", rekao je Vialli, te dodao:

"Poraz bi bio veliki udarac za oba tima, ali Juve ima mnogo više toga da izgubi. Šta god da se desi Interu, to neće mnogo uticati na njegovu poziciju na tabeli, ali će sigurno biti loše po njihovu psihu. Oni su bez pobjede nad Juventusom od 2010. godine, a sutra im je najbolja prilika do sada da okončaju crni niz".

Potražite više informacija na temu Serie A:

Derbi Intera i Juventusa igra se u nedjelju s početkom u 20:45.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.