Milito: Samo Zanetti može dovesti Messija u Inter
EPA

Bivši napadač Intera

Milito: Samo Zanetti može dovesti Messija u Inter

Nekadašnji Interov napadač Diego Milito tvrdi da jedini Javier Zanetti može dovesti Lionela Messija na Giuseppe Meazzu. 

Posljednjih mjeseci inostrani mediji sve više pišu o tome da bi se Inter mogao upustiti u borbu za Messija. Premda finansije za bogate kineske vlasnike ne predstavljaju problem, Milito tvrdi da bi Messija na eventualni dolazak u Inter mogao nagovoriti jedino prijatelj Zanetti. 

"Teško je povjerovati da će Messi napustiti Barcelonu. U fudbalu je sve moguće, snovi ništa ne koštaju i ostvarivi su. Zanetti ima sjajan i prijateljski odnos sa Messijem i ako ko može da ga nagovori da napusti Barcelonu, to je on. To bi bilo sjajno", izjavio je Milito. 

Milito vjeruje da se Inter može vratiti na stare staze slave.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Interu je potrebna homogenost i efikasnost, siguran sam da će doći vremenom pod vodstvom Piolija. Već se vidi napredak i mislim da će još više unaprijediti igru. Siguran sam da će osigurati plasman u Ligu prvaka, a pokazat će svoju snagu i u Torinu protiv Juventusa", zaključio je Milito. 

U Interu, kako tvrde italijanski mediji, polažu nade u to što Messi još uvijek nije produžio ugovor sa Barcelnom. 

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi