Miljan Govedarica dogovorio saradnju sa Olimpikom

Pronašao novu sredinu

Miljan Govedarica dogovorio saradnju sa Olimpikom

D. Vejo

Miljan Govedarica od danas je postao novi član Olimpika.

Bivši mladi bh. reprezentativac se nakon završene epizode u tuzlanskoj Slobodi okrenuo novim izazovima, pa je tako za novi klub izabrao sarajevski Olimpik, čije će boje braniti do kraja sezone, a koji nakon jesenjeg dijela najelitnijeg takmičenja u državi zauzima posljednju (12.) poziciju na tabeli sa devet osvojenih bodova.

"Dogovorio sam saradnju sa ekipom Olimpika na šest mjeseci. Zadovoljan sam postignutim dogovorom, jer su ljudi u klubu bili dosta korektni", ističe za SportSport.ba nova akvizicija Olimpika Miljan Govedarica.

Govedarica, za kojeg je Sloboda u prošlosti platila Slaviji 50.000 KM, se nije naigrao u protekloj polusezoni u Premijer ligi BiH. Zabilježio je svega sedam nastupa, od čega je u samo jednoj utakmici bio starter.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U dosadašnjoj karijeri, pomenuti vezista je branio boje Slavije iz Istočnog Sarajeva, zatim Donjeg Srema, te na koncu Slobode iz Tuzle.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti