Milkanović održao prozivku, četiri nova imena u FK Tekstilac

Pojačao se prvoligaš iz Republike Srpske

Milkanović održao prozivku, četiri nova imena u FK Tekstilac

Fudbalski klub Tekstilac, prvoligaš iz Republike Srpske, pod palicom novog trenera Danimira Milkanovića startao je s pripremama.

Iza Tekstilca je polusezona za zaborav, trenutno je na samom dnu tabele, međutim ljudi koje vode klub ne gube nadu da mogu zadržati prvoligaški status i u skladu s tim se uveliko radi na pojačanjima.

Kada je u pitanju prozivka, Milkanoviću su se na prvom treningu odazvala 24 nogometaša, uključujući i novajlije Sinišu Radoju, Dragišu Stanića, Miloša Đorđevića i Ljubišu Reljića.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

Radoja je ponikao u Slobodi iz Mrkonjić Grada, a kroz karijeru je u BiH još igrao za Rudar Prijedor, Borac i Kozaru, Stanić je posljednji angažman imao u Zvijezdi 09, dok je Đorđević prije dolaska u Derventu nosio dresove Sinđelića, Borca, Slavije, Zvijezde, Olimpika i Radničkog iz Pirota. Za Reljića je, s druge strane, ovo ujedno i povratak u Tekstilac nakon epizode u Borcu.

Lista pojačanja, kako su saopštili iz kluba, nije zaključena.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi