U subotu vanredna sjednica Skupštine FK Tekstilac
Tekstilac ostao bez Uprave kluba

U hotelu Biser

U subotu vanredna sjednica Skupštine FK Tekstilac

S. Mlaćo

Vanredna Skupština FK Tekstilac će se održati u subotu 08.12.2018. godine u konferencijskoj sali hotela "Biser" sa početkom u 16:00 sati.

Podsjetimo, na kraju ove polusezone Tekstilac je ostao bez Uprave kluba koja je odlučila podnijeti ostavke. Nije poznato ko će u narednom periodu biti na čelu kluba, a sve bi moglo biti jasnije nakon naredne subote.

"Ovim putem pozivam sve članove Skupštine FK Tekstilac iz aktuelno saziva da prisustvuju sjednici. Na našem sajtu  kluba u rubrici 'O nama' možete pronaći aktuelni saziv Skupštne.

Pozivam i predstavnike lokalne zajednice, načelnika i predstavnike nadležnog odjeljenja, kao i najveće finansijere kluba da prisustvuju Skupštini kluba", stoji u obavijesti predsjednika Skupštine FK Tekstila Bojka Gatarića.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

Top Komentari

Metropoljac
Šteta, ovakva infrastrustrukrtura!!!
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti