"Želimo da se klub razvije do ozbiljnog premijerligaša"
Zanimljiva situacija u prvoligašu iz Dervente.

Oglasili se bivši članovi Uprave Tekstilca

"Želimo da se klub razvije do ozbiljnog premijerligaša"

S. Mlaćo

Zanimljiva situacija vlada u članu Prve lige RS Tekstilca iz Dervente. Sada već bivši čelnici nakon niza godina na čelu kluba odlučili su podnijeti ostavke, ali nogometaši su ih pozvali na razgovor sa željom da ipak ostanu u klubu.

Ipak, odluka se neće mijenjati, a bivši čelnii istakli su zahvalnost svima koji su prepoznali njihov dosadašnji rad, te istakli da će dati podršku novim ljudima u klubu. Odlučili su se oglasiti saopštenjem za javnost.

"Uprava fudbalskog kluba Tekstilac se iskreno zahvaljuje na toplim riječima podrške i zahvalnosti fudbalera FK Tekstilac, građana Dervente koje nam jasno govore da naš dosadašnji rad nije ostao neprimijećen i da smo u najmanju ruku napravili pozitivan pomak u razvoju i stabilnosti kluba i sporta uopšte.

To nas dodatno obavezuje da svojim nasljednicima omogućimo da obaveze u klubu preuzmu što jednostavnije uz našu punu podršku i svaku vrstu pomoći koja bude potrebna.

Želja nam je da se započeti pozitivni procesi u klubu nastave i omoguće da se naš FK Tekstilac razvije do ozbiljnog i stabilnog premijeligaša.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

Tu smo da maksimalno podržimo i pomognemo u preuzimanju obaveza u fudbalskom klubu svakom potencijalnom kandidatu koji je istinski zaljubljenik u naš FK Tekstilac i spreman je da uloži svoje znanje, vrijeme, pozitivu energiju i lični autoritet da nastavi i unaprijedi razvoj našeg kluba.

Obzirom da su se u javnosti već pojavile informacije o potencijalnom kandidatu za novog predsjednika kluba Dušku Reljiću, mi iz odlazećeg rukovodstva podržaćemo njegovu kandidaturu", stoji na zvaničnoj stranici Tekstilca.

Top Komentari

Metropoljac
Zadnje mjesto na tabeli je veliki vjetar u leđa za ostvarenje plasmana u Premijer ligu.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi