Milner: Ne može se uvijek igrati lepršavo i za gol više

Liverpool je napredovao

Milner: Ne može se uvijek igrati lepršavo i za gol više

Zamjenik kapitena Liverpoola James Milner poručio je uoči utakmice sa Newcastleom da je izuzetno zadovoljan načinom na koji njegov tim odrađuje posao u ovoj sezoni.

Redsi možda ne igraju toliko lijepo i efikasno kao prošle sezone, ali su prvi na tabeli i imaju četiri boda više od Manchester Cityja.

"Ove godine radimo dobar posao jer pronalazimo različite načine da pobjeđujemo. Ne može se uvijek igrati lepršavo i za gol više, bilo bi lijepo da može. Nekada se moraš prilagoditi i pronaći način koji će biti pravi za svaku pojedinačnu utakmicu, a to naravno ne zavisi samo od nas već i od taktike protivnika", rekao je Milner, te nastavio:

"Imamo dobar tim i kao grupa smo jako kvalitetni. Sada umijemo igrati na različite načine, u različitim formacijama, imamo širinu u timu sa mnogo dobrih igrača koji nemaju problem da mijenjaju formaciju i stilove".

Potražite više informacija na temu Premier league:

Pred meč sa Newcastleom, Milner je poručio da njegovu ekipu vjerovatno čeka težak zadatak.

"Zvuči kao kliše, ali u Premier ligi nema laganih utakmica i to je zaista tako. Spremni smo i nadamo se da će na kraju ipak presuditi naš kvalitet".

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi