Milojević: Kod mene nema kalkukacija, idemo na pobjedu

Trener Zvezde pred odlučujući meč

Milojević: Kod mene nema kalkukacija, idemo na pobjedu

Crvena zvezda će sutra u Beogradu ugostiti Koeln u posljednjem, šestom kolu grupe H Evropske lige.

To će za crveno-bijele biti odlučujuća utakmica jer ovaj klub nakon dugo vremena ima priliku da prezimi u Evropi, za šta će mu trebati pobjeda nad njemačkim klubom ili, u nekim kalkulacijama, remi.

Pred sutrašnju utakmicu govorio je šef stručnog štaba Crvene zvezde Vladan Milojević, koji je najavio da će njegov tim ići na pobjedu.

"Kod mene nema kalkulacija, ni u sportu ni u životu. Velika je važnost ove utakmice, ali ne veća od bilo koje utakmice koju smo igrali do sada. O Koelnu mogu sve u superlativima da kažem. Bez obzira na njihovu situaciju i poziciju na tabeli, mislim da se mnogo preuveličavaju njihovi problemi. Možda se oni nalaze tu gdje su sada, ali kroz našu analizu smo shvatili da to ne oslikava realan kvalitet koji imaju", započeo je Milojević, te nastavio:

"Promijenili su trenera pred ovu utakmicu, a svaki put kada se to dogodi, igrači imaju motiv da se nametnu novom treneru. Biće to utakmica koju će da odluče hrabrost, brzina, inteligencija i disciplina u igri. Mi smo spremni, malo smo pričali poslije utakmice sa Bačkom, važnost je važnost i pritisak postoji. Mi smo sportisti i moramo da ga nosimo. Rekao sam im da treba da uživaju, jer oni su ti koji su doveli Zvezdu ovdje, i mislim da ne bi trebalo da razmišljamo da li možemo mnogo da dobijemo ili mnogo da izgubimo".

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

"Sutra ćemo pokušati da načinimo još jedan korak, ali u tome ćemo uspeti samo ako odigramo kako umijemo", istakao je trener Crvene zvezde.

Pred posljednje kolo, tri ekipe u grupi imaju realne šanse da se domognu knock-out faze, ali je Zvezda u najboljoj poziciji.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi