Milojevića sati dijele od novog angažmana
Foto: EPA

Ide kod bh. reprezentativca

Milojevića sati dijele od novog angažmana

Doskorašnji trener Crvene zvezde Vladan Milojević trenersku karijeru će, kako stvari stoje, nastaviti u Saudijskoj Arabiji.

Milojević je na klupi crveno-bijelih proveo tri godine i u tom periodu je ostvario odlične rezultate, no kako je u međuvremenu došlo do zasićenja, odlučio je da potraži novu sredinu.

A nova sredina će, po svemu sudeći, biti Saudijska Arabija. Tamošnji mediji pišu kako će Milojević postati trener Al-Ahlija u kojem igra reprezentativac BiH Elvis Sarić, te da je samo pitanje trenutka kada će ovaj klub tu informaciju zvanično potvrditi.

"Ostalo je da se razriješe neki sitni detalji", navode Saudijci.

Na klupi Al Ahlija će Milojević naslijediti Švicarca Christiana Grossa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi