Cimirot otkrio gdje bi volio završiti karijeru
EPA

Porodici neće biti svejedno...

Cimirot otkrio gdje bi volio završiti karijeru

Reprezentativac BiH Gojko Cimirot dao je intervju za medije u Belgiji u kojem je, između ostalog, govorio i o planovima za budućnost.

Na belgijskim terenima Cimirot igra od januara 2018. kada se pridružio Standardu iz Liježa, a prije nego što je uopće došao u ovaj klub imao je 'na stolu' brojne ponude. Otkrio je to i za list Le Soir.

"Zvali su me klubovi iz Njemačke, Francuske, a imao sam i ponude od Genka i Mechelena. Otišao sam u Standard jer se radi o klubu koji ima dobru reputaciju. Poznat je po tome što je uvijek u vrhu tabele i bio sam uvjeren da tu mogu dodatno napredovati", rekao je Cimirot.

Poslije samo nekoliko mjeseci igranja za Standard dobio je novu ponudu. Ovaj put od Al Ahlija iz Saudijske Arabije.

Potražite više informacija na temu Jupiler league:

"Čelnici Standarda su odbili tu ponudu, ali zbog toga nisam bio razočaran. Bio sam premlad da idem u Saudijsku Arabiju. I da je moj klub kojim slučajem i prihvatio ponudu, vjerovatno bih odbio otići. Standard mi je time pokazao da me želi", dodaje bh. fudbaler.

Kroz razgovor Cimirot se dotakao u budućnosti, a na pitanje u kojem bi klubu volio završiti svoju karijeru, otkrio je da je to Crvena zvezda. Iako cijela njegova porodica u Trebinju navijaju za Partizan...

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi