Duško Tošić počeo trenirati sa Crvenom zvezdom

U Kini pauza zbog koronavirusa

Duško Tošić počeo trenirati sa Crvenom zvezdom

Srbijanski internacionalac Duško Tošić počeo je trenirati sa Crvenom zvezdom. 

Tošić trenutno nema kluba u kojem može trenirati jer je u Kini na snazi prinudna pauza zbog koronavirusa pa je klubovima onemogućeno da igraju ili treniraju.

Njegova ekipa Guangzhou R&F dozvolila mu je da otputuje u Beograd i ovih dana radi treninge sa Crvenom zvezdom.

Tošić je inače dvije sezone u karijeri proveo kao član beogradske ekipe i poručuje da mu je veliko zadovoljstvo vratiti se na Marakanu.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

"Zvezda je moj klub. Logično je da, kada već imam prinudnu pauzu, nastavim da treniram i to baš ovdje u Zvezdi. Sretan samo što nije postojala dilema da radim sa crveno-bijelima. Naravno, kada se pauza završi, vratiću se u Guangzhou koji mi je dozvolio da ovdje radim. Potrudiću se da kroz rad i dobru atmosferu pomognem Zvezdi na treninzima", kazao je on.

Na sajtu nekadašnjeg prvaka Evrope navodi se kako je trener Dejan Stanković rado prihvatio Tošića na treninzima i da će on tu ostati sve dok ne bude nastavljeno prvenstvo u Kini.

Top Komentari

nikokovac
Pozz od Vranješa
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi