Miloš Degenek umalo linčovan u Saudijskoj Arabiji: Bijesni navijači ga gađali flašama i cipelama
Reprezentativac Australije je prije mjesec dana stigao u Saudijsku Arabiju. Došao je iz redova beogradske Crvene zvezde sa kojom je igrao u Ligi prvaka

Australac provocirao protivničke navijače

Miloš Degenek umalo linčovan u Saudijskoj Arabiji: Bijesni navijači ga gađali flašama i cipelama

M. Šljivak

Bivši fudbaler Crvene zvezde Miloš Degenek napadnut je od strane navijača Al Ittihada u Saudijskoj Arabiji.

Nakon što je protiv velikog rivala njegov tim Al Hilal slavio sa 2:0 na gostovanju, domaći navijači bili izuzetno ljuti, a umelo je ceh platio australski reprezentativac.

Otišao je kod tribine na kojoj su se nalazili navijači Al Ittihada. Očigledno ih je na neki način isprovocirao, pa su prema njemu poletjeli razni predmeti.

Degenek je stajao mirno i aplaudirao, a zatim su počele da lete flaše i cipele prema njemu, da bi zatim on svojim gestom dodatno izrevoltirao domaće fanove.

Pokazivao je svojim stavom da ga dovoljno nisu gađali. Srećom po Degeneka u sve se umiješao sudija meča i odveo ga je od tribine.

Da je ostao još koji sekund, vrlo lako je mogao zadobiti ozbiljne povrede, jer je sa tribina letjelo sve i svašta.

Zaista nevjerovatna scena...

Top Komentari

king11
šta očekivat od vlašine
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi