Fudbaler Zvezde otkrio šta mu je Milner rekao u tunelu

Degenek prepričao razgovor sa kapitenom Redsa

Fudbaler Zvezde otkrio šta mu je Milner rekao u tunelu

Crvena zvezda je sinoć šokirala Liverpool i savladala ga sa 2:0 na Marakani, gdje je bilo oko 50.000 navijača.

Nevjerovatna atmosfera na stadionu iznenadila je i goste iz Engleske, koji svake druge sedmice igraju na Anfieldu ali su priznali da ovakve stvari do sada nisu viđali.

Prepričao je to fudbaler Zvezde Miloš Degenek, koji je uoči utakmice kratko popričao u tunelu sa kapitenom Liverpoola Jamesom Milnerom.

"Kada smo izlazili na teren, pričao sam sa Milnerom i odmah mi je rekao da on i njegovi saigrači nikada nisu doživjeli nešto slično. Teško je objasniti magiju Marakane, neprocjenjivo je osjetiti to. Čast je igrati pred ovakom publikom", rekao je Degenek.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Reprezentativac Australije smatra da je Liverpool potcijenio njegovu ekipu.

"Igramo super kod kuće, ali u gostima smo primili deset golova. Ali, nismo mi džak za punjenje. Mislim da nas je Liverpool potcijenio, a mi smo odigrali fenomenalno i zaslužili smo ovaj trijumf. Pavkov je dao dva izuzetna gola".

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

karlhajncbrazzzo
Ne samo njegovi saigrači nego nikad niko nije igrao na Marakani i nije to doživio.
5 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi