Miloš Filipović od iduće sedmice slobodan igrač

Vraća li se u Premijer ligu?

Miloš Filipović od iduće sedmice slobodan igrač

Miloš Filipović i grčki klub AEL iz Larise predstojeće sedmice objavit će sporazumni raskid ugovora, saznaje SportSport.ba.

Filipović je s AEL-om potpisao ugovor krajem prošle sezone i to na tri godine. Nakon sjajnog početka Filipovića je zadesila neugodna ozljeda prednje lože zbog koje je neko vrijeme izbivao s terena, no krilni igrač koji je najbolje dane nogometne karijere proveo u Zrinjskom već je nekih 15 dana u punom trenažnom procesu.

Za SportSport.ba Filipović kaže slijedeće:

"Ozljeda je bila neugodna, no srećom sada je sve u redu. Što se tiče raskida, to ćemo obaviti do srijede. Igra mog tima u posljednje vrijeme okrenula se u 3-5-2 formaciju, bez krila, što mi nikako nije odgovaralo. Raskid ćemo obaviti na obostranu želju, ostalo je još da se dogovorimo oko detalja, ali od iduće sedmice sam slobodan igrač" - kaže Filipović.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

HŠK Zrinjski je u potrazi za ofenzivnim igračima, neke kuloarske priče su spominjale da bi se Filipović mogao vratiti pod Bijeli Brijeg, no više od toga zasad nije bilo ništa. Nije tajna da bi mnogi premijerligaši htjeli vidjeti ovog igrača u svojim redovima no kako će se priča završiti saznat ćemo uskoro.

Promo

Top Komentari

balunv
Sve ispušene murštikle vraćaju se u Zrinjski
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi