Gigovića čuva gomila zaštitara na Grbavici

Nakon očajno odsuđene utakmice

Gigovića čuva gomila zaštitara na Grbavici

Midhat Šljivak

Sudija Miloš Gigović ponovo je priča dana u bh. fudbalu.

Kontroverzni sudija imao je novi šou u prvenstvu Bosne i Hercegovine, ovog puta na Grbavici u duelu Željezničara i Leotara.

Gigović je imao dosta katastrofalnih odluka. Suđenje je bilo užasno, a na kraju su domaći krenuli i da se obračunaju s ovim čovjekom.

Sudija je na kraju u pratnji osiguranja ispraćen u svlačionice. Desetak pripadnika zaštitarske agencije i policije čuva Gigovića u svlačionici stadiona Grbavici.

Nevjerovatno je zaista da je ovaj čovjek još uvijek na listi sudija Premijer lige nakon svega što je napravio u prethodnim sezonama.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Nova je donijela njegove nove katastrofalne poteze, ali očigledno da ga neko pažljivo čuva za posebne stvari.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

retro
Sad je zakinut zeljo drugi put ce bit sarajevo treci put siroki cetvrti put neko novi i kad sa visestrana stigne ista prijava fifi i uefi uz isjecke i snimke doce do reakcije 1000% a do tad uzalud pricate i zalite se...kadija te tuzi kadija ti sudi
28 0
NorthSide
Ovo ****o i njemu slicne treba uklomot iz naseg fudbala al poznavajuci nasu drzavu nista od toga. Jbm i tebe i terene vico
18 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi