10

Komentari (10)

user1676568537
Zanimljivo da se Antu Hrkaća nije spomenulo u tekstu uopste, a on je sigurno broj 1 izbor na toj poziciji. Toliko o strucnosti novinara.
Hanibal
Sarajevo mora odmah vratiti s posudbe Gullisvilija iz veleza i Kapetanovica iz Slobode. I to su dva super pojacanja. Serbecic je sigurno bolji od Anicica. I njega vratiti u tim.
CRVENIDJAVOLI1922
E pa na tvoju žaslost Guli ostaje u Veležu.
Mostarac94
Imam osjecaj da nas ove sezone vise mrze Sarajlije vec kone, al stas nema lakih bOdeva vise hahaha
avalkaB
limvotemirvah
Krajnje nepotrebno, saljemo vam mi Serbecica na posudbu.
user1680025161
Saljemo mi vama na posudbu par igraca, pa da vidimo hocete li tad bar treci biti. Dosadan si kralju i ti i pitari
PoliziaMerda1981
Na posudbu nam dolazi tvoja stara. Ali je i mi saljemo na posudbu u karasebes. Ako ne znas o cemu ti govorim to je jedan tim u izgradnji. Kad ti se vrati neces je prepoznat hahahahahaha
Ibrahimbeg
Ova prepucavanja navijača nisu ni malo prijateljska.Sramota je da se vode ovakvi pismeni razgovori.zaštomajke ne ostavite na miru.Ja sam u novije vrijeme zbog Veleža i svega onoga kroz šta je Velež prošao navijač Veleža.Puno poštujem taj klub, ali pojedini navijači Veleža ne zaslužuju da budu Veležovi navijači.Mnogi svojim ne promišljenim ponašanjima kažnjavaju sami klub Velež.Ne smije biti tolika mržnja između navijača Vele i Sarajeva.Ljudi moji vi dobro znate šta su vam uzeli Hrvati. Srušili ubili sve, Simbol Mostara Srari most srušili. Uzurpirali stadion Veleža pod Bijelim brijegom.Ne mogu nam ni blizu biti ti rušitelji sa Sarajlijama i navijačima Rođenih u Mostaru. Molim vas pamet u glavu, puno nas ima navijača Veleža u sredini BiH pa su me zamolili da vam prenesem nismo zadovoljni ovim ponašanje Veležovih navijača.Vi niste Velež, ako ovako nastavite, Velež će u čitavoj BiH izgubiti poštovanje, ljubav prema našem Veležu.Mi to ne damo da se navijači bilo kojega našega Bosanskoga kluba upoređuju sa navijačima Zrinjskoga, Borca, i svkma onima koji su nam ovu BiH rušili i ubijali Bošnjake.Mi će mo trsžiti od Uprave kluba Veleža da se odreknu navijača koji štete Veležu i svima nama.
limvotemirvah
@Ibrahimbeg potpisujem od A do Z! Svaka cast na postu!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.