Prekrasan gol

Milošević kao Pjanić: Nova majstorija bh. reprezentativca

S. Bošković

Waasland-Beveren poražen je od Genta na domaćem terenu sa 3:1, a opet je zablistao naš Deni Milošević.

Izgubio je tim našeg mladog reprezentativca, koji nije igrao od početka susreta, sa 3:1. Poveo je Gent preko Mitrovića u 14. minuti igre. U drugom dijelu gosti su riješili sve sa dva brza gola. Matton i Depoitre su pogodili.

Trener domaćina u 84. minuti igre uvodi Miloševića, koji samo četiri minute kasnije pogađa mrežu Genta i to na zaista fenomenalan način s preko 25 metara.

Napomenimo da je i Milošević pogodio i u prošlom kolu belgijske lige kad je također ušao sa klupe i ublažio poraz od 5:1 protiv Club Bruggea.

Ako naš mladi reprezentativac nastavi sa ovakvim predstavama na terenu trener Waaslanda neće imati druge opcije nego da mu da šansu od prve minute igre.

Waasland-Beveren je sad na osmoj poziciji, dok je Gent došao na treću poziciju.

Belgijska Jupiler liga, deveto kolo:

Waasland-Beveren  - Gent 1:3 (Milošević 88' /Mitrović 14, Matton 71/Depoitre 74)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.