Debitovao za državni tim

Milošević: Nije bilo lako, ali važno je da smo pobijedili

Deni Milošević danas je upisao debi za "A" reprezentaciju Bosne i Hercegovine.

Vezni fudbaler turskog prvoligaša Konyaspora je priliku za igru dobio u drugom poluvremenu, kada je zamijenio strijelca jedinog pogotka Kenana Kodru, a izdanjem našeg tima je zadovoljan. 

"Nije bila laka utakmica, Bugari su igrali presing, no najvažnije je na kraju da smo pobijedili. Mislim da smo dobro odradili posao, a zadovoljan sam isto tako i zbog činjenice da sam danas po prvi put zaigrao za A reprezentaciju", kazao je Milošević nakon utakmice, pa potom dodao da u taboru našeg nacionalnog tima vlada odlična atmosfera.

Milošević je, za one koji ne znaju, prethodno nastupao za U21 reprezentaciju Bosne i Hercegovine za koju je odigrao ukupno sedam utakmica. U prošlosti je bio i član omladinskih selekcija rodne Belgije.

Top Komentari

Chupy
Ovih trenutno 12% "bolje da nije ni ulazio u igru", kako vas nije sramota?! Pa momak prvi puta igra, novi trener, novi igraci, ni imena ne znaju jedni drugima. Sta ste ocekivali, Messia, Ronalda....dajte molim vas, budite realni da smo prosjecna fudbalska ekipa sa dvije super zvijezde u ekipi. Ja uzivam gledajuci svoju reprezentaciju Bosne i Hercegovine, hvala Bogu pa je gledam. Kad gube bude mi zao, kad pobjedjuju ja budem sretan. Ljutnje nikad nema, jer da smo supersila, onda bih se ljutio.
7 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi