Fudbaler Radnika za SportSport.ba

Okić: Biće velika borba, Sarajevo je najveći favorit

E. Čaušević, foto: T. Hebib

Aktuelni osvajač Kupa Bosne i Hercegovine, Radnik iz Bijeljine, već nekoliko dana nalazi se na pripremama u turskoj Antaliji.

Ekipa Radnika nakon prvog dijela priprema u Bijeljini doputovala je u Antaliju kako bi se što bolje spremila za proljetni dio prvenstva. Izabranici Nebojše Miloševića i jutros su odradili novi trening na kojem je vladala odlična atmosfera.

Nakon jutrošnjeg treninga za SportSport.ba govorio je nekadašnji napadač Sarajeva, Ševko Okić, koji je kazao da u Antaliji imaju idealne uslove da se pripreme za nastavak prvenstva u Premijer ligi BiH. 

"Imamo sve uslove u Antaliji da se dobro pripremimo, ovdje je super vrijeme i odlični tereni. Sve ide kako treba bez povreda i dobro se radi. Imali smo jednu utakmicu protiv dosta jakog protivnika u kojoj je bilo dosta dobrih stvari. Danas igramo drugi pripremi meč i probat ćemo da pobjedimo i lagano hvatamo formu za početak prvenstva", rekao je Okić, te dodao:

"Prva utakmica protiv Olimpika nam je jako bitna jer je naš cilj ulazak u Ligu za prvaka. Ukoliko slavimo protiv Olimpika dosta stvari ćemo riješiti i onda nakon toga šta bude, mi ćemo znati iskoristiti šansu koja nam se pruži".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Napadač Radnika priznao je da dosta prati svoj nekadašnji klub Sarajeva, te da vjeruje da je bordo tim favorit za osvajanje titule prvaka BiH.

"Pratim Sarajevo imam dosta prijatelja tamo. Sarajevo dosta dobro izgleda otkad je trener Mehmed Janjoš došao na kormilo i ekipa se digla. Bit će velika borba za titulu, dosta ekipa se pojačalo i svi imaju šanse da osvoje titulu. Po meni, Sarajevo je favorit, ali vidjet ćemo", izjavio je Okić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi