Milošević ostvario novi angažman

Dvije godine u Budućnosti

Milošević ostvario novi angažman

Još od memorijala "Mirza Delibašić" u Sarajevu traje uspješno testiranje reprezentativca naše košarkaške selekcije Milana Miloševića od strane Budućnosti. Kažemo uspješno, jer je okončano na obostrano zadovoljstvo nakon kojeg je Milošević postao novi član aktuelnog crnogorskog šampiona.

Krilni centar naše reprezentacije porpisao je ugovor na dvije godine. Milošević je tako postao jedan od osam novih igrača koji su u Budućnost stigli ovoga ljeta. Pored njega to su još: Čedomir Vitkovac, Bojan Krstović, Milivoje Božović, Nikola Vučević, Nikola Ivanović, Nemanja Radović i Jermaine Anderson.

U prvom kolu ABA regionalne lige Budućnost igra već 7. oktobra u Zagrebu protiv Cedevite. Upitan je nastup Miloševića zbog kratkog roka za registraciju kada je u pitanju samo otvaranje ovoga takmičenja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.