Miloševićev diplomatski komentar na Zvezdinu "šesticu"

Bayern slavio u Beogradu s 0:6

Miloševićev diplomatski komentar na Zvezdinu "šesticu"

A. Čaušević

Crvena zvezda je upisala najteži domaći poraz u evropskim takmičenjima izgubivši od Bayerna s 0:6. 

"Šesticu" koju je prvak Srbije primio na stadionu Rajko Mitić diplomatskim je prokomentarisao i trener Partizana, Savo Milošević.

Milošević je između ostalog kazao kako se nikad neće radovati tuđoj nesreći te da je sinoćnji poraz realnost srbijanskog fudbala.

"To je realnost kada se susrećemo sa najvećim evropskim ekipama i zaista nije lako. Nikad se neću radovati tuđoj nesreći. To je bila zaista teška utakmica po Zvezdu i ne iznenađuju rezultat, niti ga shvatam katastrofalno", rekao je Milošević te dodao:

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

"Možda je dobro i za Zvezdu i za sve nas da smo vidjeli ove godine, i mi smo se susreli sa sličnim problemom u Mančesteru, da shvatimo neke stvari, da ne zatvaramo oči pred problemima."

Zvezda još uvijek šansu da prezimi u Evropi. Potrebno je da izbjegne poraz u posljednjem kolu na gostovanju "bratskom" Olympiakosu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti