Milovanović: Favoriti smo, možemo do tri boda

Vlasenica dočekuje Sutjesku

Milovanović: Favoriti smo, možemo do tri boda

D. Vejo

U okviru drugog kola play-out faze Prve lige Republike Srpske, fudbaleri Vlasenice će kao posljednji tim na tabeli dočekati ekipu Sutjeske iz Foče.

Nakon poraza u prvom kolu na gostovanju u Mrkonjić Gradu kod ekipe Slobode, fudbaleri Vlasenice optimistični ulaze u naredni meč. Kako kažu, sve će dati kako bi ostvarili što bolji rezultat.

"Poslije dužeg perioda čitav tim je kompletan. Nastupit ćemo u punom sastavu. Imamo imperativ pobjede i smatram da smo favoriti u predstojećem meču. Mi ćemo dati sve od sebe kako bi upisali prva tri boda u proljetnom dijelu šampionata", zaključio je vezni igrač Vlasenice, Milomir Milovanović.

Meč između Vlasenice i Sutjeske igra se sutra od 16 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi