23

Komentari (23)

mido1921
Sarbit ošo na selo pa nije u toku
traorea
Tri carobne rijeci - Tino Sven *****a
pjanke.sa
Bruka i sramota.
BlueBoys
Sarbitè moras vjerovati...ahahahha..Đajantsi inace. Lol
pjanke.sa
Mi se barem necemu nadamo povratklm Tana. Cemu se vi nadate?
BlueBoys
Bahahaha...aha hah E cuj nadaju se...samo se ti nadaj...Zar stvarno vjerujes da je amidza bak? Lol...Nada umire posljednja...peace Miraleme...:)
user1571956549
Ima li gdje Pjanketa i Sabita ahahahahaahahahaa promaha na navor stadionu hahahahahahaaa
Mackintosh
pjanke.sa
Zdravo kreteni. Ne znam samo otkud obraz da se nekome vi rugate?!
user1571956549
Ziv si smradu ahahahahaha krepalo ti Sarajvo.. ahahahahahaha
pjanke.sa
Mozes mislit ako je krepalo Sarajevo, sta je sa vasim malim nebitnom klubom? I nasladjujete se tudjem neuspjehu vise nego vasem. Evo vam po banana i tebi i drugaru.
mido1921
Buhuhahahahaha
Arnel925
Igrači su još na godišnjem. Pripremali se za novu sezonu sa međusobnim trening utakmicama samo mjenjali dresove. Jad i tuga. Kako onda očekuješ da prođeš i Andoru a ne ove.
Mehinaldo
Ma kakav pidro pa jel moguce da golmana niko ne spominje. Pidro je kriv stoji ali iz one pozicije unutrasnjom primiti gol bjezi daj mu otkaz odmah. Ali isti ***** je svakako je losa ekipa bolje sto su odmah ispali da nas ne pate
damir83
Vi Begići, Viće, Izetbegovići ,Dude i Čovići dabogda vas crna zemlja progutala do akšama šta ste napravili od zemlje i naroda. He šta si dopustio glavni grade da te j ebu sa sve strane ?
dinass
A kako vi pitari dozvoliste da vam serviraju ovog Sablica majke vam?Jeste vi zaboravili sve sta je bilo i sta je govorio kad je bio trener Sirokog?Pa imate toliko bivsih igraca al valjda nek je strano ****o pa manje smrdi
amer_sa90
Cuj kako lahko -.- pidro mamu ti hebem
forza_juve
Pidro ni sam ne vjeruje da je igrač FKS hehehe
AxByCz
I još i reprezentativac
forza_juve
@AxByCz trebao lik u Lazio pa ga to sve poremetilo heheh
user1604155860
Neka otjerate naj boljeg trenera Musemica i dosli ste do kvaliteta prve kantonalne lige sa ovakvim radom a i ovi iz Zelje neka ne likuju samo prezime Osim je bolje od svih ovih silnih trenera koje dovode iz Hrvatske i Srbije.Jadno i zalosno nasta su spala nasa yva naj bolja kluba.
Hare1946sa
Šta je to Musemic uradio sa Tuzlom a ima možda i najbolje uslove i ako ne najbolji onda sigurno jedan od boljih igrackih kadrova. I što je bitnije od uslova i igrača imaju čovjeka u savezu. Za Osima neću da pričam. Musemic bar ima damu voditi neki drugi klub. Sve u svemu ovdje se sistemski ruše Sarajevski klubovi.Nikakve to veze sa trenerom nema.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.