Minamino je novi igrač Liverpoola!

Samuraj stigao na Anfield

Minamino je novi igrač Liverpoola! · Zvanično

S. Grebović

Ono što se prethodnih dana najavljivalo danas je dobilo svoj epilog. Takumi Minamino novi je igrač Liverpooola!

Službena stranica Liverpoola potvrdila je da je Takumi Minamino novi član tima sa Anfielda.

"Moj je san bio da postanem igrač Liverpoola. Zaista sam uzbuđen što se taj trenutak ostvario. Igrati u Premier ligi bio je jedan od mojih ciljeva. Mislim da je ovo najbolja liga na svijetu u kojoj mogu još više napredovati, jedva čekam debi", poručio je Japanac prilikom predstavljanja u Melwoodu.

Cijena transfera iznosila je svega 7,25 miliona funti, a on bi se ekipi trebao pridružiti prvog dana 2020. godine. Japanski fudbaler je proteklih pet godina igrao za austrijskog prvaka i u 189 utakmica postigao je 64 gola.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ugovor je potpisan u trajanju od četiri i pol godine.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Taceoni
Strašan igrac tek ce da se vidi
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi