Minimalac Milana protiv Genoe

Serija A

Minimalac Milana protiv Genoe

E. Škorić

U posljednjem susretu subotnjeg programa 29. kola italijanske Serije A Milan je s 1:0 savladao Genou.

Iako je bio oslabljen neigranjem brojnih prvotimaca, Milan je na San Siru uspio da savlada Genou i da dođe na šesto mjesto tabele sa 53 boda, te je i dalje u igri za Evropu.

Rossoneri su od početka preuzeli incijativu, a u 33. minuti Matias Fernandez postiže sjajan pogodak za slavlje domaćih.

U nastavku Milan se bazirao na kontre, imao je nekoliko dobrih prilika, ali je ostalo 1:0, što je svakako zadovoljavajuće za crveno-crne. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

Genoa je ostala na 16. poziciji sa 29 bodova i, kako kažu, ima sreće što ima lošijih ekipa poput Palerma, Crotonea ili Pescare, pa ne brine za opstanak u ligi.



Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti