"Boli me ku**c da li ću ikada više dovesti nekog igrača u Manchester United"

Raiola bez dlake na jeziku

"Boli me ku**c da li ću ikada više dovesti nekog igrača u Manchester United"

E. Čaušević

Mino Raiola je sigurno jedan od najpoznatijih menadžera u svijetu fudbala i zastupa neke od najboljih svjetskih igrača.

Raiola se proslavio kada je potpisao ugovor sa Zlatanom Ibrahimovićem dok je on još igrao za Ajax, a zatim je njegova menadžerska karijera krenula uzlaznom putanjom.

Legendarni menadžer odlučio je dati intervju za engleski Athletic u kojem je govorio o svemu bez dlake na jeziku.

Jedna od tema bio je i njegov loš odnos s Manchester Unitedom koji je počeo prije desetak godina kada ga je otvoreno kritikovao Sir Alex Ferguson što je odveo Paula Pogbu u Juventus.

Raiola je nekoliko godina kasnije vratio Pogbu na Old Trafford, ali nije tajna da nema baš sjajan odnos s čelnicima engleskog kluba.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Sve što ću reći jeste da su čelnici Uniteda vratili Pogbu na Old Trafford dok je Ferguson otišao i rekli su mi da sam bio u pravu. Ferguson nije vjerovao u njega i to je to. Ne zanima me šta Ferguson govori o meni, ali ni šta misle u Manchester Unitedu", počeo je Raiola i nastavio.

"Boli me ku**c da li ću ikada više dovesti nekog igrača u Manchester United. Nisam u njihovim rukama i nezavisan sam. Jedino se brinem za svoje igrače i dok su oni zadovoljni i mi smo. Šta klubovi misle o meni to me apsolutno ne interesuje".

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Hzhzhzhzhzhzhzhzhzhzzhzh
Ma sto posto hhahaha puca ti ***** je bi im majku svima
6 0
ArmiNN
Ma boli te k,uzeo si para i para pola fudbalskog svijeta te mrzi,stvaras probleme svojim Igracima zbog objava..btk kad ne bude htio Utd,Liv,Che,City,Real,Barca itd od tb igrace ulizivatces se
2 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi