Pune ruke posla za Juventus: Stigao je agent svih agenata, Stara dama sprema odgovor za kraj

U finišu prijelaznog roka

Pune ruke posla za Juventus: Stigao je agent svih agenata, Stara dama sprema odgovor za kraj

A. Čaušević

Do kraja prijelaznog roka ostalo je pet dana, a veliki broj igrača još uvijek nema jasnu budućnost.

Proteklih dana u centru pažnje je Juventus. Bianconeri će imati pune ruke posla u finišu fudbalske pijace, prije svih zbog Cristiana Ronalda.

Ronaldo želi otići, Jorge Mendes je već stigao u Torino kako bi se riješila kompletna situacija. I pregovori još uvijek traju.

Međutim, u Torino je danas doputovala još jedna poznata faca, agent svih agenata, kontroverni Mino Raiola.

Raiola je snimljen kako ulazi u prostorije Juventusa, a evidentno je da se iza sve kriju progovori oko zvučnog transfera.

Juventus posljednjih sati na radaru ima Axela Witsela čiji bi dolazak definitivno značio kraj nadamanjima Miralema Pjanića da se može vratiti u Torino.

Raiola je možda i najmoćniji fudalski menadžer današnjice sa odličnom ponudom igrača i samo je pitanje koji bi mogao završiti u taboru Stare dame.

Ne isključuje se mogućnost i povratka Moisea Keana, posebice u slučaju da Ronaldo napusti ekipu i potpiše za Manchester City.

Nakon relativno mirnog ljeta i samo jednog transfera, odnosno dovođenja Manuela Locatellija, posljednji sati fudbalske pijace za navijače Stare dame će donijeti dosta neizvjesnosti i uzbuđenja.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

JuventinoBK
Agent svih agenata, Ado causevicu degenu jedan je MINO RAJOLA, a ne ovaj portugalski isprdak koji ima jedino Portugalce, par stranaca.
1 15

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi