10

Komentari (10)

JuventinoBK
Agent svih agenata, Ado causevicu degenu jedan je MINO RAJOLA, a ne ovaj portugalski isprdak koji ima jedino Portugalce, par stranaca.
Zeleni_zub
Pa i pise da je dosao Raiola, debilu
forza_juve
Lik samo naslov pročita i krene pljuvacina haha
DamirS
De prvo pročitaj tekst do kraja pa onda nešto pričaj. Čovjek i jeste spomenuo Raiolu u tom kontekstu.
JuventinoBK
Pa jbg valjda svi znate ko je causevic admin hahaha. Krivo mi lika znam, druzio se snjim, juventino je a uvijek ispred juvwntusa druge mece. npr jucer zrijeb stsvio real i barsu ispred. (ne nije poredo pravilno po uefinim koeficijentima nego kako on hoce)
JuventinoBK
Od jucer me iznerviro @forza_juve zato sad teksta cito nisam
denimen9
Real je uvijek ispred Juventsua, ne znam u čemu je problem?
JuventinoBK
@danimen9 nije sinko, sve do 2017 imali smo bolji međusobni omjer dok nije ****o alegri doslo. Problem je da kad volis Juve i neces slike na fejsu, da pokazes tu ljubav i na poslu dje radis a ne da meces druge ispred
denimen9
Ako ako je svijet stao 2017 onda super. Sve cestitke za Juve bas mi je drago zbog njih.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.