Raiola i Haaland ne mogu u Englesku na pregovore
Foto - EPA

Moraju u karantin ako dođu

Raiola i Haaland ne mogu u Englesku na pregovore

M. Šljivak

Agent Mino Raiola i Alf-Inge Haaland, koji vode brigu o karijeri Erlinga Haalanda, počeli su pregovore sa ekipama o transferu mladog napadača Borussije.

Jučer su Raiola i Haaland stariji razgovarali sa Barcelonom i Real Madridom, a španski mediji su objavili kako je njihova naredna destinacija London, gdje bi trebali razgovarati sa engleskim klubovima.

Međutim, ulazak u Englesku nije moguć bez desetodnevnog karantina nije moguć za sve poslovne subjekte, pa dolazak Raiole i Haalanda u London je za sada nemoguća misija.

Sportisti su jedini izuzeti od pravila, a svi drugi koji prekrše pravilo o izolaciji po dolasku suočavaju se sa kaznom od 10.000 funti.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ta cifra je svakako ništa za Raiolu koji je jedan od najbogatijih agenata svijeta i vidjet ćemo hoće li se zaista zaputiti prema Londonu bez obzira na restrikcije.

Interes za Haalanda iz Engleske pokazuju Manchester City, Manchester United, Chelsea i Liverpool.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi