Miralem Pjanić za rođendan dobio fantastičan poklon od turskog slikara

Slika odlično izgleda

Miralem Pjanić za rođendan dobio fantastičan poklon od turskog slikara

E. Čaušević

Bh. reprezentativac Miralem Pjanić će se na kraju ove sezone najvjerovatnije vratiti u Barcelonu s posudbe iz Bešiktaša.

Pjanić je u samom finišu ljetnog prelaznog roka odlučio da napusti Barcelonu nakon što mu je postalo jasno da Ronald Koeman ne računa na njega, te nije htio provesti još jednu sezonu sjedeći na klupi.

Bh. veznjak je potpisao za turski Bešiktaš koji ga je doveo na posudbu do kraja sezone, te je odlično počeo u istanbulskom klubu, ali u posljednje vrijeme povrede su malo pokvarile taj utisak.

Jasno je da je Pjanić velika zvijezda u Bešiktašu i navijači ovog kluba se nadaju da će se naći novac kako bi klub otkupio njegov ugovor od Barcelone, ali nažalost to je sada teško očekivati.

Koliko je Pjanić popularan u Istanbulu najbolje je pokazala jučerašnja fotografija koju je turski umjetnik Ali Miri objavio na Instagramu.

Ali Miri je inače slikar i odlučio je naslikati upravo bh. reprezentativca, a jučer je imao priliku da upozna Pjanića, te mu je poklonio ovu sliku koja izgleda zaista sjajno. Vodio se njegovim nadimkom "King Mire", te je slika oduševila Pjanićeve fanove.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CcAcNDgIH0R/[/instagram]

Potražite više informacija na temu Super Lig:

[instagram]https://www.instagram.com/p/CcAl2auonOQ/[/instagram]

Pjanić je ovu sliku dobio na poklon za svoj 32. rođendan koji je proslavio prije nekoliko dana.

Top Komentari

Mowzilla
Ovo na slici je Puff Daddy :D kaze "tamam abi", samo nek je kruna hehe
3 0
Bereta
Koji kretenluk,idi i treniraj idiote okani se pivaljki,slikara i sl.vidis da te nece ni jedan ozbiljan klub imbecilu jedan
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi