14

Komentari (14)

Pajver
Čitav svijet uključujući i mene vidi da je muralem ispodprosječni igrač i da je dovođenje muralema u Barcelonu njezin najveći promašaj od kako je osnovana. Naravno svi to vide osim zatucanih bosanćerosa !!!! A sad ajmo opet ono da sam *****a fašista ****** glup jadan neznalica itd a ja samo hoću da vam bar malo otvorim oči
Zeleni_zub
Sad je Bosanac, bio je Srbin dok je derao
Arnel925
Pjanic igra loše i bez samopouzdanja, vidi se to. Igrač koji ne dobija priliku, ne može imati samopouzdanje, niti može promjeniti ista za 12min koje igra pred kraj utakmice svaki put.
Ters
0 golova, 0 asistencija, nikakav uticaj na igru. Sta vise reci. Ovo mu je sigurno najgora sezona u karijeri.
SEDYnn
OK al ga ovaj se..e pa daj mi reci sta je Busquets napravio a igra svaku utakmicu od 1 min. Pa daj momku dvije tri utakmicu da odigra od prve minute da dobije samopouzdanje i sloboda vidjeo bih tek pravog miralema..U Barceloni su svi podbacili ali ovdje je najvise kriv trener koji nema neke ideju u timu.
Jasminn
Kad mi sami svoga pljujemo samo eto da bi nesto napisali sto ga nebi i ovaj Gerildo pljuvao. Pa Gerildo je Spanac nece on na Busketca. Cjeni se sto je Busketc godinama uradio u Repki. Ukratko pljuj po svima svoga preskoci ili ako bas moras ostavi pa zadnjeg pljuj
Treba Pjanicu se dati barem 2 ili 3 utakmice zaredom da odigra od pocetka, pa da vidimo da li je Pjanic vrijedan Barcelone ili nije.
bahlje
Mogao je i Pjanić makar jednu asistenciju napraviti dosada , igrao je on lijepih minuta i još ništa nije napravio , ali valjda će krenuti i te debile saigrače njegove i njega.
mosaljozemosaplavo
Najvise je kriv Messi jer je kapiten u ekipi ima najduži staž a nema nikakav autoritet u igri.
dasi
Barcelona bez Mesija ćebiti puno bolja i zdravija Svi samo čekaju da on nešto uradi,a on sve slabiji.
cccccc
da nije messija barcelona bi bila na sredini tabele. barcelona je propali klub
mosaljozemosaplavo
Messi je kvalitetan igrac ali nema motivaciju i zelju da igra u Barceloni samim tim je glupo ocekivati od njega da bude vodja na terenu
Zoilomas
Glupu mu mamu pronosam pa nedate covjeku da digra otkamice kako treba a nesta pricate dok vam messi sere po terenu. ****a nezahvalna, bolje ti je mire mozda i da odes od ovog zutog proljeva i ovakve barcelone bez vodze i cilja.
thekupus
Da mu 20 minuta, i onda neko govori da je katastrofalan hahaha. Kakvi jadnici od novinara. Dabogda im se ugasio klub.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.