Pjanić nikada nije dobio takve kritike: "Bosanac je katastrofalan na terenu"

Cadena SER nije imala milosti

Pjanić nikada nije dobio takve kritike: "Bosanac je katastrofalan na terenu"

E. Čaušević

Barcelona je danas osvojila samo bod na svom terenu u duelu protiv slabašnog Cadiza (1:1).

Katalonski klub je imao prednost do 89. minute, a onda hladan tuš na Camp Nou kada su gosti iz penala došli do 1:1 i uspjeli su da osvoje veliki bod na teškom gostovanju.

Miralem Pjanić je odigrao nešto manje od pola sata u današnjem meču, ali nije napravio neku razliku. Igrači iz veznog reda su danas dobili najveće kritike jer se nisu baš proslavili.

Nakon utakmice velike kritike na račun bh. veznjaka imao je novinar Cadene SER, Dani Garrido, koji je osuo paljbu po Pjaniću.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Koliko će još prilika Ronald Koeman dati Miralemu Pjaniću? Bosanac je katastrofalan na terenu. Kada god on uđe u igru, ekipa igra znatno lošije", poručio je Garrido.

No, ruku na srce Pjanić je igrač kojeg najmanje treba kritikovati s obzirom kakvu minutažu ima u odnosu na konkurenciju u veznom redu, a tu se najviše ističe Sergio Busquets.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

thekupus
Da mu 20 minuta, i onda neko govori da je katastrofalan hahaha. Kakvi jadnici od novinara. Dabogda im se ugasio klub.
23 4
SEDYnn
OK al ga ovaj se..e pa daj mi reci sta je Busquets napravio a igra svaku utakmicu od 1 min. Pa daj momku dvije tri utakmicu da odigra od prve minute da dobije samopouzdanje i sloboda vidjeo bih tek pravog miralema..U Barceloni su svi podbacili ali ovdje je najvise kriv trener koji nema neke ideju u timu.
9 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi