9

Komentari (9)

Mele
Pa jeste li vi gledali utakmicu sa Juventusom. De Jong mjenja strane, trci, pokusava driblati, sa Messijem saradjuje, nazad dobar. Mire se gubi, kao da nema svoje mjesto u ekipi, smeta Messiju kod akcije. Ni sam kao da ne zna sta da uradi sa loptom, sto brze je daje dalje. Ne ide to tako, opusti se, kreni u prodor.. Valjda se nesto popravi, ovako nije ni blizo dobre igre.
user1455
Lyon,Roma,Juve,Barca. Kome od kokosara na ovom portalu nije jasno da je Pjanic vrhunski igrac neka se pocne baviti bilo kojim sportom da se dokaze da vidimo njegove vrline.
LukasPodolski
Pjanke pokazo si da nisi za prve
Hare
Pjanke je doktor za citav trenutni vezni red Barcelone
Ne znam da li je ovaj sistem 4 - 2 - 3 - 1 da li je to ideja Koemana ili Messija, sve mora biti kako Messi kaze. Toliko sam utakmica odgledao, ali ne znam ko jos igra ovaj sistem.
Fk1921
Kuman maksuz nazvao causa da mu objasni detalje razgovora
Rigel
Realno, tanko je ovo do sada Mire.
dinass
U 4 oka a zna se sve
dinass
Koja budala moze dati minus na ovakav post, sto bi reko Kesic BUDDALEE
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.