"Pitam se što Pjanić ima slabu minutažu, bilo bi me sramota..."

Bivši saigrač bh. reprezentativca kritikuje Koemana

"Pitam se što Pjanić ima slabu minutažu, bilo bi me sramota..."

Admin Čaušević

Miralem Pjanić se ove sezone baš i nije naigrao u dresu Barcelone, što sigurno nije očekivao. 

Bh. reprezentativac na prste može nabrojati koje utakmice je započeo kao starter, a Ronald Koeman mu uglavnom priliku daje s klupe.

Pjanićevim statusom u Barceloni je negativno iznenađen i Maxime Gonalons,nekadašnji saigrač bh. veznjak iz Lyona.

"Pitam se što Pjanić ima slabu minutažu, bilo bi me sramota ne računati na usluge takvog igrača. U svim prethonim klubovima pokazao je da vrijedi", rekao je Gonalons.

"Mogao bi Barceloni donijeti dosta toga dobrom. Voli igrati ispred odbrane, ali to mjesto već zauzima Sergio Busquets. Nakon toga odluka je i trenera", kazao je fudbler Granade.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ove sezone Pjanić ima 25 nastupa, ali je na terenu proveo manje od 1200 minuta. Još se čekaju njegova prva asistencija ili gol.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Lafo
Statistika sve kaže
1 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi