Youssoufa Moukoko ima ozbiljnu ponudu da napusti Borussiju
Foto - EPA

Barcelona ga želi

Youssoufa Moukoko ima ozbiljnu ponudu da napusti Borussiju

M. Šljivak

Talentovani napadač Borussije iz Dortmunda Youssoufa Moukoko navodno je dobio ponudu katalonskog velikana Barcelone.

Najmlađi debitant i strijelac u historiji Bundeslige, dobio je ove sezone šansu za igru sa 16 godina i postigao je dva pogotka.

Njegovi nastupi nisu prošli nezapaženo kod drugih velikana evropskog fudbala. Barcelona je navodno pokazala interes za njega i pokušat će da ga dovede u svoje redove.

Moukoko je ugovorom za Borussiju vezan do 2022. godine. Naravno cilj njemačkog tima je da se sa njim produži saradnja, ali će sasvim sigurno imati veliku konkurenciju.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Talentovani Kamerunac sa njemačkim pasošem je zvijezda u najavi i mnogi bi ga voljeli vidjeti u svojim redovima.

Barcelona je prva krenula u akciju i pokušat će što prije da završi sve oko dovođenja ovog 16-godišnjaka, a vidjet ćemo hoće li im to uspjeti.

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mele
Da li je i ovaj slagao koju godinu ?? Bucko , stomacic imao sa 15...Sad se malo popravio.
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi