Barca krenula u posljednji pokušaj da se riješi Pjanića

Razmjena sa Sevillom?

Barca krenula u posljednji pokušaj da se riješi Pjanića

E. Škorić

Dok čekamo da se širom Evrope okonča ljetni prijelazni rok, u Barceloni i dalje rade sve kako bi se riješili Miralema Pjanića.

Nakon što je postalo poznato da je Juventus odustao od svog nekadašnjeg veznjaka, Pjanić se našao u nezavidnoj poziciji, baš kao i Barcelona. Pjanić je otpisan na Camp Nouu i zadnje što žele i on i klub je da ostane do kraja sezone u timu.

U međuvremenu Barcelona traži napadača, pa će pokušati sa Sevillom napraviti dogovor o razmjeni igrača.

Nizozemski napadač Luuk de Jong ima još dvije godine ugovora sa Sevillom. Iako je ostavio solidan trag u Sevilli, u Barceloni su zainteresovani da ga dovedu, a u posao bi mogao biti uključen naš reprezentativac.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Barcelona je spremna Sevilli ponuditi Pjanića za De Jonga, budući da su Andalužani pokazali interes za veznjakom koji je prošlog ljeta u trampi doveden iz Juventusa.

Pjanić je trenutno u Strasbourgu i sa bh. reprezentacijom se sprema za sutrašnji meč kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo protiv Francuske, ali bi do jutra trebao najzad saznati gdje će boraviti narednih mjeseci i čije boje će braniti.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

WOLF20
**** majku pa vise nastavaka ima Pjanic nego Esmeralda :)
8 0
DR_GAZiJA
Da hoce vise 00:01 da ovi MORONI IZ REDAKCIJE PRESTANU VISE SA LAZIMA..OD 100 vijesti u toku dana 80 je laz, 10 su PREUZELI sa fb i instagrama, 10 je POLUISTINA..
8 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi