Sve manje vremena za odlazak: I klub iz La Lige pokazao interes za Pjanića

Barcelona ga se želi riješiti

Sve manje vremena za odlazak: I klub iz La Lige pokazao interes za Pjanića

E. Čaušević

Bh. reprezentativac Miralem Pjanić još uvijek nije pronašao novi klub.

Pjanić je otpisan u Barceloni jer Ronald Koeman ne računa na njegove usluge iako je prije godinu dana stigao kao veliko pojačanje iz Juventusa.

Bh. veznjak je prošle sezone većinom sjedio na klupi za rezervne igrače i bilo je jasno da će nakon samo jedne godine napustiti Barcelonu. Pjanić je na transfer listi već nekoliko mjeseci, ali još uvijek nije našao novi klub.

On se povezivao najviše s prelaskom u Juventus, ali je sve palo u vodu nakon što je Stara dama dovela Manuela Locatellija iz Sassuola.

Interes za Pjanića pokazali su još Napoli i Fiorentina, ali i klub iz Firence je ostao nakon što su doveli Lucasa Torreiru iz Arsenala.

Mediji u Španiji objavili su sinoć da su u igri sada ostali samo Napoli i Inter koji su u pregovorima da dovedu Pjanića na posudbu, ali to ne ide tako brzo kao što Katalonci žele.

Jutros iz Španije stižu nove vijesti, a to je da je za Pjanića interes pokazao još jedan klub.

Navodno, Barcelona je dobila ponudu kluba iz La Lige za Pjanića i pregovori su već u toku, ali nije poznato o kojem klubu je riječ.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Iako im je želja bila da Pjanić ide van Španije čini se da su u Barceloni sada spremni i da ga posude nekom rivalu iz La Lige samo kako bi bh. reprezentativac napustio katalonski klub.

Do kraja prelaznog roka ostalo je još svega pet dana i bit će zaista zanimljivo vidjet gdje će Pjanić nastaviti svoju karijeru.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Nije.bitno
Volim nase igrace, al smoriste. 2mj, 4 clanka dnevno
5 1
zajid08
Ne trazi on nikakav klub, hoce covjek da odradi skupocijeni ugovor...
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi