Ni kriv ni dužan: Zbog Pjanića cijeli Bešiktaš na nogama!

Zakazana i vanredna pressica

Ni kriv ni dužan: Zbog Pjanića cijeli Bešiktaš na nogama!

A. Čaušević

Ni kriv ni dužan Miralem Pjanić se našao u centru pažnje posljednjih sati. 


U popodnevnim satima objavljena je vijest da će se Pjanić na kraju sezone vratiti u Barcelonu te da ga Bešiktaš nema namjeru zadržati u svojim redovima.

Španski mediji su prenijeli navodnu izjavu sportskog direktora Bešiktaša Ceyhuna Kazancija koji je kazao da bh. reprezentativac broji posljednje sedmice u Turskoj.

"U junu ćemo vratiti Pjanića u Barcelonu. Želimo igrače koji se uklapaju u naše metode treniranja. To isto važi i za Batshuayija čiji ugovor nećemo otkupiti", glasila je Kazancijeva izjava.

Ove riječi o Pjaniću su cijeli Bešiktaš digle na noge. U istanbulskom velikanu su za utorak zakazali vanrednu press-konferenciju što najbolje pokazuje o ozbiljnosti situacije.

Na pitanja novinara i o cjelokupnoj situaciji govorit će Kazanci čija je sada već kontroverzna odluka očigledno digla mnogo prašine na Bosforu.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

"Molimo da ove vijesti, koje su kreirane bez ispitivanja njihove autentičnosti, kao i određene komentare napisane na društvenim mrežama s ciljem nanošenja štete Bešiktašu, nogometna javnost i naši navijači ne shvataju ozbiljno", saopćeno je iz višestrukog prvaka Turske.

Pjanić je u dosadašnjem dijelu sezone odigrao 24 utakmice i ima četiri asistencije. U ovoj sezoni je uspio osvojiti turski Superkup. Nedavno se oporavio od povrede i vratio na teren.

Top Komentari

Ale23
Realno Pjanike je za kraja karijere. Manje instagrama i pevaljki a vise treninga i forme. U turskoj se ne istice.
9 5
Koga vi lažete???? Pjanić ne može igrati ni u Besiktasu. Kako to nije jasno svakom realnom i poštenom navijaču.
3 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi