Video Bešiktaša najbolje pokazuje da je Pjanić u novom klubu dočekan kao kralj

Već je ljubimac navijača

Video Bešiktaša najbolje pokazuje da je Pjanić u novom klubu dočekan kao kralj

E. Čaušević

Bh. reprezentativac Miralem Pjanić večeras je debitovao u dresu Bešiktaša.

Fudbaleri Bešiktaša večeras su na svom stadionu pobijedili Yeni Malatyaspor sa 3:0 u okviru četvrtog kola turske Superlige, a Pjanić je odigrao odličnu utakmicu.

Bh. veznjak je u sedmoj minuti upisao sjajnu asistenciju kada je pogodak za 1:0 postigao Bashuayi.

Pjanić je na terenu proveo 68 minuta, a kada je izlazio iz igre dobio je velike ovacije s tribina navijača svog novog kluba.

Bešiktaš je nakon meča objavio i sjajan video koji je nastao dok su igrači ovog kluba slavili večerašnju pobjedu.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

U centru pažnje našao se upravo Pjanić koji je poveo navijanje što najbolje pokazuje kako je bh. fudbaler dočekan u svom novom klubu.

Top Komentari

King_Kenny
...motor ekipe odmah cim je dosao...samo fali tu u napadu jos neko uz Batshuayia,nekako je odsjecen cijelo vrijeme...ne znam sta je sa onim Larinom,je li on u ekipi uopste...inace,ovaj Nkoudou po lijevom krilu razvaljuje,ne mogu mu nista,prolazio je kako je htio cijelu utakmicu.
10 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije