Crespo žestoko faulirao Pjanića, sudija nije svirao faul, a onda igrač Bešiktaša krenuo u osvetu

Sudija nije svirao ni faul

Crespo žestoko faulirao Pjanića, sudija nije svirao faul, a onda igrač Bešiktaša krenuo u osvetu

Endin Čaušević

Fudbaleri Fenerbahčea i Bešiktaša danas su remizirali (2:2) u derbiju 17. kola turske Superlige.

Fener i Bešiktaš su odigrali odličan meč na kojem smo vidjeli četiri gola, a istanbulski rivali na kraju su podijelili bodove.

Domaći su poveli već u 14. minuti kada je Ozil pogodio iz penala, ali samo deset minuta kasnije Josef Souza je poravnao na 1:1.

Ipak, već u 30. minuti Fenerbahče dolazi do novog vodsta. Veliku grešku Vide iskoristio je Berisha i pogodio za 2:1.

No, Bešiktaš je u 59. minuti došao do novog izjednačenja, a u centru pažnje ponovo je bio Souza koji je ovaj put glavom sjajno pogodio za 2:2 što je bio i konačan rezultat utakmice.

Bh. reprezentativac Miralem Pjanić odigrao je cijeli meč i vidjeli smo zaista zanimljivu situaciju u finišu meča.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Crespo je bezobrazno nagazio Pjanića i na čudo svih sudija uopšte nije svirao faul. No, Pjanićev saigrač Yalcin krenuo je da se osveti i "pokosio" je Crespa, a sudija se ovaj put oglasio.

Pjanić je pokušao da objasni sudiji šta se desilo i nije mu bilo jasno zašto nije svirao faul, a da stvar bude bizarnija on je pokazao bh. veznjaku da je Crespo išao na loptu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi