25

Komentari (25)

user1646074464
Halo ba,Pjanić je tema(-:
nestofino
Pitanje za ličnost godine na ss.ba. Šta znači Sokbunar ( bez interneta (((-:
Samo Sabur - strpljenje svima onima koji komentarisu ovaj clanak, sabur takodje za sposrtsportba i ne obracajte paznju na kritike, koji pametuju a u stvari nista ne znaju, znanje treba dokazati a ne praviti se da nesto znas ili znaju.
hamdi kurtes
Nervozan,nema tamo šiše.
RuthlessDyni
Sabur? Postajete parodija od portala.
RuthlessDyni - seljacino karikirana i nakindjurena, onda slobodno izbaci vise od 100 rijeci turskog porekla u svom rjecniku, izbaci modificirani engleski i ako imamo te iste rjeci na nasem jeziku, jer to nas nas narod ne rzumije, pa eto umjesto imena na engleskom RuthlessDyni, pa eto nemilosrdni mogao si sebi dati korisnicko ime SaburDino, jer to je ime vise blize nasim prostorima nego RuthlessDyni. Tvoje korisnicko ime RuthlessDyni takodje jedna velika parodija.
RuthlessDyni
Prvo tako se obraćaj sebi sličnima "seljačinama nakinđurenim" ja nisam sa tobom ovce čuvao. Drugo porediš nečije korisničko ime i naslov na portalu koji je stavio neki novinar? Bravo genije. Što se mene tiče svako neka stavi ime koje želi njegova stvar, ali naslovi trebaju biti ozbiljni. Što se tiče mog korisničkog imena nemaš pojma šta znači i koja je pozadina i porijeklo toga. I nađi neki život ne moraš replicirati bilo kome ko da opravdanu i objektivnu kritiku (osim ako si plaćen za to).
Rijec sabur nekima smeta, a ne smeta im novokompovane rijeci u Bosanskom jeziku, a to su modificirane engleske rijeci za domacu upotrebu, i ako imamo sve te rjeci na nasem jeziku, a to su primjera radi: On je odgovorio "promptno" - (prompt - English, a to znaci brzo). Zemljotres je bio "devastirajuci" - devastate - razarat, opustositi. Ovaj slucaj je veoma sofisticiran - Sofisticate - slozen, komplikovan, nerazuman. Odluka je prolongirana - prolong - produziti, odloziti i jos dosta modificirani rijeci, koje uglavnom novinari i jos neko koristi u svom rjecniku, tako da ga mnogi obicni gradjani ne mogu razumjeti, ako se ovako nastavi sa modificiranim engleskim jezikom, onda ce nestati nas maternji jezik. Novokomponovane ili modificirani engleski poceo se koristi od pocetka ovog stoljeca, sto nazalost nije dobro za nas jezik.
nakopitam
Sto vam je smijesna rijec sabur, seljacine brdsko planinske a nije vam smijesno kada pisete ajmo, ajde, aj. kava itd. GLUPI BOSNJACI, njagluplja sekta na svijetu!
green_dragon
O cemu ti GRADJANINU....niko ne ismijava rijec SABUR....samo nije mjesto takvoj rijeci na ovom portalu gdje ima svega a najmanje sporta....
nestofino
SPORT i samo SPORT a SABUR je ČUDO NEVIĐENO. jbga šta vam ja mogu.
@green_dragon neka tebra
Mowzilla
Naograiso preko noci tobejarabi...
denimen9
Čauš debil, bahati se u islamu, neće mu to na dobro izići ccc tbjrb
AmellemA
Od onakvog igrača do cirkuzanera.
user1622267171
E riječ "Sabur" ti je bas za sportskog sajta, vrhu inteligencije. Znas ti sportske naslove, ponavljam naslove čitaju i druge nacije i vjerske pripadnosti. Tekst nisam ni citao, jer je naslove dno dna, dao sam ti klik samo zbog komentara...
Mowzilla
Bolje kevserov-sport.ba nego klix-sport.ba hehe
user1622267171 - Sabur tebi i jos nekima smeta, a ne smeta ti novokompovane rijeci u Bosanskom jeziku, a to su modificirane engleske rijeci za domacu upotrebu, i ako imamo sve te rjeci na nasem jeziku, a to su primjera radi: On je odgovorio "promptno" - (prompt - English, a to znaci brzo). Zemljotres je bio "devastirajuci" - devastate - razarat, opustositi. Ovaj slucaj je veoma sofisticiran - Sofisticate - slozen, komplikovan, nerazuman. Odluka je prolongirana - prolong - produziti, odloziti i jos dosta modificirani rijeci, koje uglavnom novinari i jos neko koristi u svom rjecniku, tako da ga mnogi obicni gradjani ne mogu razumjeti, ako se ovako nastavi sa modificiranim engleskim jezikom, onda ce nestati nas maternji jezik. Novokomponovane ili modificirani engleski poceo se koristi od pocetka ovog stoljeca, sto nazalost nije dobro za nas jezik.
user1622267171 - Hajde od.ebi dalobu bolesna preko 100 turcizmama imamo u nasem rjecniku, pa ti ne smeta a smeta ti sabur. Hajde objasni obicnom gradjanu ili onom cobanu na Vlasicu sta to znaci devastirajuce, sofistcirano itd, itd a ima mnogo modificiranog engleskog barem oko 100 rjeci od pocetka ovog vijeka, i garant da mnogi ne razumiju sta je receno, nego se se pretvaraju da razumiju, eto kako bi navodno i oni bili u nekom novom valu trenda, a mada za to imamo nase rjeci iz naseg rjecnika. Dakle ne slazem se s tobom i nisi u pravi a ti i dalje udaraj minuse na moj komentar jer se ne slazem s tobom, zato sto nisi u pravu.
nestofino
@Nogometas trošiš se okano bezze. Modificirana se djeca prave a da ti maternji jezik ne diraju. Neka....
user1646074464
Čujemol se profesore hahaha
nestofino
@user1622267171 sve ti je jasno a meni pogotovo. Vozdra
Eterno_Capitano
Cuj izgubio sabur hhhaha
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.