Došao skoro nespreman, a onda odigrao odličan meč: Pjanić nije zaboravio one koji rade "iz sjene"

Oglasio se na Instagramu

Došao skoro nespreman, a onda odigrao odličan meč: Pjanić nije zaboravio one koji rade "iz sjene"

Endin Čaušević

Reprezentacija Bosne i Hercegovine sinoć je u Zenici u sjajnoj utakmici pobijedila Finsku sa 3:2.

Zmajevi su u četvrtom kolu Lige nacija uspjeli da dođu do nova tri boda i dva kola prije kraja ovog takmičenja imamo sve u svojim rukama jer smo prvoplasirani na tabeli sa osam bodova.

Bh. selekcija je sinoć u fantastičnom meču nakon preokreta na Bilinom polju pobijedila Finsku sa 3:2, a jedan od junaka u našem timu bio je Miralem Pjanić.

Pjanić je bio na meti kritika bh. navijača u prethodnim mjesecima zbog lošijih partija u dresu reprezentacije, ali je sinoć svima pokazao o kakvom igraču se radi i odigrao je zaista maestralnu utakmicu.

Bilo je uopšte upitno da li će Pjanić doći na okupljanje jer se tek nedavno oporavio od povrede i nije bio u najboljem igračkom ritmu zbog toga što se u Bešiktašu nije naigrao u finišu sezone.

Međutim, pored svega Pjanić je odlučio da dođe na okupljanje, te mu je selektor Ivaylo Petev "dozirao" minutažu, a iskusni veznjak odigrao je zaista odlične utakmice protiv Cne Gore i Finske.

Nakon sinoćnje pobjede Pjanić se oglasio i na Instagramu i istakao je ljude "iz sjene" koji su najzaslužniji za njegov povratak. On se zahvalio fiziotarapeutima Ismaru Hadžibajriću i Siniši Ćebiću koji su pomno pratili Pjanićevo stanje i pomogli mu da se vrati u staru formu.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

"Najvažniji ovdje", poručio je Pjanić uz fotografiju sa fiziotarapeutima naše A reprezentacije.

Opis nije dostupan.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi